Dictionar englez – roman ilustrat, Jurnalul National

Articole asemănătoare

dictionar-englez-romanLuni, 21 februarie, Jurnalul National iti aduce primul volum  din “Dictionarul  englez – roman- ilustrat”.

Dictionarul englez-roman ilustrat, structurat in doua volume, cuprinde peste 30. 000 de cuvinte si de expresii uzuale, adresandu-se, atat incepatorilor, cat si celor care cunosc destul de bine limba engleza, dar vor sa si-o perfectioneze. Mii de cuvinte uzuale si sute de fotografii care ilustreaza sensurile celor mai importante cuvinte.

In cele doua volume veti gasi cuvinte-titlu cat si sensuri ale acestora si expresii aferente care sa acopere sfera conversatiilor de zi cu zi, precum si diverse domenii de preocupare, cum ar fi medicina, comertul, economia, politica, sportul etc. Aceasta lucrare curpinde notiuni practice de folosire gramaticala, care sa-l ajute pe cititor la o cat mai buna intelegere a cuvantului necunoscut. In acest sens, dictionarul a fost prevazut, in primul volum, cu un numar de tabele gramaticele care contin reguli generale si uzuale privind pluralul substantivelor regulate si neregulate, gradele de comparatie ale adjectivelor si adverbelor, persoana a III-a singular a verbelor la prezent, trecutul verbelor regulate si neregulate etc.

Din 21 februarie, numai cu Jurnalul National!

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări