The Reality Of Me (2011)

Articole asemănătoare

tromDesi porneste de la aceleasi idei si surse ca si pseudo-documentarul Zeitgeist ( mai putin cele in care erau implicate conspiratiile politico-religioase ), TROM are o directie cu totul diferita, as zice chiar realista. Nu am nici cea mai mica intentie de a ma apuca sa vorbesc despre continutul documentarului. E inutil sa incerc sa vorbesc despre un documentar de 12 ore ce prezinta informatii din zeci de domenii diferite, dar interconectate.

Documentarul TROM ( The Reality of Me ) incearca sa prezinte, intr-un mod cat mai simplistic, lumea in care noi, fiintele umane, traim. Lumea asa cum a fost descoperita si inteleasa pana in prezent, ci nu o idee sau un punct de vedere personal. Se prezinta solutii alternative la unele probleme curente si o evaluare a riscurilor, actuale si viitoare, pe termen lung. Toate aceste informatii sunt „ambalate” intr-o maniera ce reprezinta o adevarata provocare intelectuala si umana. Documentarul are un rol informativ, dar poate fi socant si deranjant pentru unii, in functie de felul in care asimileaza informatiile prezentate.

Acest documentar e impartit in capitole si subcapitole datorita lungimii excesive a materialului video. Toate partile sale au continuitate. Informatiile prezentate pe site si in documentar sunt concentrate la maxim, de aceea e posibil sa fie necesara citirea informatiilor aditionale de pe site sau din clipul video. In acest moment se lucreaza la TROM 2.0, deci este posibil sa existe erori gramaticale si de editare in formula actuala a documentarului. Va urez vizionare placuta si astept parerile voastre.

Site: http://www.tromsite.com/

Canal Youtube

Articole recente

Articolul precedentAutomobile istorice
Articolul următorViata lui Mohammed

Comentarii

  1. Nu stiu daca iti vine sa crezi, dar se difuzeaza sau s-a difuzat pe Prima TV recent.
    Apropo, am adaugat in articol link catre canalul de Youtube al documentarului. Poate fi vizionat direct de acolo sau se poate downloada sau viziona direct de pe site-ul lor.
    Partea ciudata e ca nu prea exista informatii despre el pe net. Nici macar pe IMDB. Dar gasesti despre Zeitgeist in schimb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări