5 saptamani in balon

Articole asemănătoare

Nu, nu este vorba de cartea lui Jules Verne, ci de o aventura inedita in Romania initiata de Orange si Adevarul.

Cum puteti castiga un loc in nacela?

Balonul Orange va zbura deasupra mai multor obiective turistice si va opri in 10 orase: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Oradea, Piatra Neamt, Sibiu, Suceava si Targu Mures. In balon, se vor afla un jurnalist si un fotograf de la Adevarul.

Toti cei ce doresc sa-si admire orasul de la inaltime pot merge la orice Orange shop sau Orange store pentru a completa talonul de participare. Daca nu reusiti sa ajungeti, mai aveti o ultima sansa de a calatori cu balonul: faceti fotografii si postati-le pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/orangeromania Apoi, trebuie sa strangeti cat mai multe voturi. Castigatorii vor zbura cu balonul in 9-10 octombrie, in apropiere de Bucuresti.

Intreaga aventura va putea fi urmarita si prin filmarile realizate de echipa de la bord, pe Facebook, sau pe Twitter.

Din Bucuresti au plecat doua caravane iar programul se va desfasura astfel:

Sibiu, Brasov (4-5 septembrie), Alba Iulia, Bacau (11-12 septembrie), Arad, Piatra Neamt (18-19 septembrie), Baia Mare, Suceava (25-26 septembrie), Oradea, Targu Mures (2-3 octombrie).

Va invit in weekend, la Sibiu, la Promenada Mall. De la meteo am aflat ca orele cele mai bune pentru dat cu balonul vor fi 16-18.

Pentru mai multe informatii, noutati sau imagini puteti vizita si siteul Orange: http://www.orange.ro/5saptamaniinbalon/


Articole recente

Articolul precedentFenomenul stigmata
Articolul următor5 saptamani in balon – la Sibiu

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări