Termeni și condiții

Descopera.org, un portal educațional despre știință și cultură.

TERMENI DE UTILIZARE

Conținutul publicat pe www.descopera.org este dedicat folosirii în scopuri personale, educative și non-comerciale. Materialele publicate pe Descopera.org sunt protejate prin legea copyright-ului și aparțin autorilor de drept.
Scurt extrase din articolele de pe site-ul nostru pot fi preluate în limita a maxim 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate de conținut, obligatoriu cu link către articolul original.
Orice încălcare a acestor prevederi reprezintă încălcări ale legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Imaginile folosite de noi sunt fie de proveniență publică, fie sunt preluate de la autori cu dreptul de publicare, în scopuri non-comerciale. Nu ne asumăm răspunderea pentru refolosirea acestor imagini.

CONȚINUT

Conținutul afișat pe Descopera.org este de proveniență interna. În caz contrar, autorul conținutului va fi afișat la finalul articolului și / sau link-ul de unde a fost preluat conținutul (integral sau parțial). Conținutul folosit de noi este fie de proveniență publică, fie a fost publicat cu consimțământul autorului. Conținutul preluat aparține autorilor de drept și poate fi preluat numai cu consimțământul acestora.

Articolele proprii trimise de către vizitatori sau editori nu vor fi șterse decât dacă încalcă condițiile siteului. Nu vor fi șterse la cererea autorului.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Descopera.org își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.

REGULI ȘI CONDIȚII

Utilizarea acestui site presupune implicit acceptarea următorilor termeni și condiții, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

– este interzis spam-ul, reclama și publicarea mesajelor cu caracter xenofob, obscene, sau orice linkuri catre siteuri cu caracter pornografic.

– mesajele nu pot fi monitorizate în permanență, așadar, Descopera.org nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acestora.

– Descopera.org își rezervă dreptul de a șterge mesajele ce încalcă condițiile menționate și blocarea accesului la acest site a utilizatorului care nu se supune acestor condiții.

– Utilizatorul este singurul responsabil de conținutul materialului adăugat (comentarii la articole sau mesaje pe forum) și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Pentru orice alte intrebari vă stăm la dispoziție. Pentru a ne contacta folosiți pagina de CONTACT.

www.descopera.org
copyright 2008 – 2018