Concurs: Câștigă colecția „Unde trăiesc animalele?”

Articole asemănătoare

Câștigă unul dintre cele 3 premii oferite de Librarie.net și Editura Lizuka Educativ: o colecție de cărți pentru cei mici!

Pachetul este format din următoarele titluri:
– Pădurea
– Jungla
– Savana
– Marea

Mai multe detalii despre această colecție găsești aici: https://www.librarie.net

Ce trebuie să faci:

Cei 3 câștigători vor fi selectați folosind site-ul random.org pe 20 aprilie 2019. Se vor genera 3 numere în mod aleator (premiul 1, 2 si 3).

Regulament concurs

1. Organizator

Concursul este organizat și administrat de Descopera.org. Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții.

2. Locul de desfășurare al concursului

Concursul se desfașoară pe pagina de Facebook a Descopera.org: www.facebook.com/descoperaorg. Pentru a participa la acest concurs este necesar să aveți cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

3. Perioada de desfășurare a concursului

Concursul se va desfășura în perioada 20 martie – 20 aprilie 2019. Extragerea va avea loc pe data de 20 aprilie 2019, folosind site-ul random.org. Rezultatele extragerilor, împreună cu filmarea extragerii, vor fi publicate pe pagina de Facebook.

4. Înscrierea în concurs

Pentru a participa la concurs, participanții trebuie:
– Să dețină un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com
– Să aprecieze pagina Librarie.net (like paginii www.fb.com/librarie.net)
– Să aprecieze pagina Lizuka Educativ (like paginii www.fb.com/edituralizukaeducativ)
– Să lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina www.facebook.com/descoperaorg

Organizatorul își rezerva dreptul de a șterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violenta, limbaj neadecvat sau apartenențe politice etc. Organizatorul își rezerva dreptul de a nu valida înscrierea la concurs a utilizatorilor care nu respectă cerințele concursului.

5. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Participanții trebuie să fie rezidenți în România. Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României.
Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și II ale acestora.

6. Premii

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și / sau în alte obiecte, după cum nu este permisa, în nicio situație, cedarea premiului câștigat către unul sau mai mulți terți.

Câștigătorii vor fi contactați pe Facebook după încheierea concursului. Dacă persoanele declarate câștigătoare nu confirmă primirea informațiilor și nu trimit datele de contact pentru livrarea premiilor în maxim 7 zile, extragerea se va repeta, iar premiul va fi acordat unei alte persoane.

7. Protecția datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant își da acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:
Colectarea și prelucrarea de către Organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail precum și a datelor oferite cu acest scop.
Câștigătorii își dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/prenume, nr. de telefon și adresa, în scopul acordării premiilor stabilite.
Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

8. Regulamentul concursului

Regulamentul este disponibil pe pagina Descopera.org. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabila și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările intră în vigoare imediat după publicarea online.

9. Contact

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieți pe pagina de Facebook sau folosind formularul de contact de pe site: www.descopera.org/contact

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări

Explozia Cambriana

Dilemele nemuririi

Ce este timpul?

Viata dincolo de Terra

Care este scopul vietii?