Descopera.org – unul dintre primele site-uri din Romania dedicat popularizarii stiintei implineste 10 ani! Cu aceasta ocazie, poti castiga unul dintre cele 3 premii:

Premiul 1: Un telescop Omegon AC 70/700 AZ-2

Premiul 2: Trei carti de Carl Sagan:

Premiul 3: „Bun venit in Univers”, Neil deGrasse Tyson.

Ce trebuie sa faci:

  • Lasa un comentariu la postarea concursului de pe Facebook [click aici] (poti sa ne lasi orice comentariu, precum un subiect de articol, ce ai vrea sa citesti sau o sugestie pentru noi)
  • Da un like la pagina https://www.facebook.com/librarie.net.

Cei 3 castigatori vor fi selectati cu ajutorul site-ului random.org pe 8 octombrie. Se vor genera 3 numere in mod aleator (premiul 1, 2 si 3).

Premiile sunt oferite de Astroshop.ro si Librarie.net

Mult succes!

Regulament concurs

1. Organizator

Concursul este organizat si administrat de Descopera.org. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

2. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a Descopera.org: www.facebook.com/descoperaorg. Pentru a participa la acest concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

3. Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se va desfasura in perioada 13 august – 8 octombrie 2018. Extragerea va avea loc pe 8 octombrie, folosind site-ul random.org. Rezultatele extragerilor, impreuna cu filmarea extragerii, vor fi publicate pe pagina de Facebook.

4. Inscrierea in concurs

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:
– Sa detina un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com
– Sa aprecieze pagina Librarie.net (like la pagina www.facebook.com/librarie.net)
– Sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina www.facebook.com/descoperaorg

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea la concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.

5. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Participantii trebuie sa fie rezidenti in Romania. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premii

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si / sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Castigatorii vor fi contactati pe Facebook dupa incheierea concursului. Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor si nu trimit datele de contact pentru livrarea premiilor in maxim 7 zile, extragerea se va repeta, iar premiul va fi acordat unei alte persoane.

7. Protectia datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail precum si a datelor oferite cu acest scop.
Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume, nr. de telefon si adresa, in scopul acordarii premiilor stabilite.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

8. Regulamentul concursului

Regulamentul este disponibil pe pagina Descopera.org. Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament, in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile intra in vigoare imediat dupa publicarea online.

9. Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook sau folosind formularul de contact de pe site: www.descopera.org/contact

Concursul este promovat pe www.concursoman.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ