Catalogul Altgradauto.ro vine cu o gamă nouă de piese Ford! Iată câteva oferte

Articole asemănătoare

Altgradauto, importator de piese auto Ford, îți oferă soluția ideală indiferent de problema mașinii tale. Altgradauto dispune și de piese auto Ford, piese originale, care vin de fiecare dată cu garanție de la producător și care se potrivesc perfect cu modelul de autoturism Ford pe care îl deții.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi  direct de la furnizorul Altgradauto sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piese aidoma celor cu care mașina ta a ieșit de pe poarta fabricii. Piesele auto originale conferă durabilitate și eficiență, scutindu-te de numeroase bătăi de cap pe termen lung. Piesa dorită o poți comanda de pe codul înscris sau seria de caroserie. Timpul de așteptare a comenzii online este scurt, consultanța inclusă și, de cele mai multe ori, prețurile sunt mai bune decât cele licență aftermarket.

Pachetele de amortizoare Ford MotorCraft sunt un foarte bun exemplu de piese auto Ford. Setul conține două amortizoare originale Ford varianta economică, iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford, cu o garanție de 24 de luni.

Preț bun găsești și la setul de ștergătoare. Ele au un preț similar celor din gama premium aftermarket. Poți regăsi, de asemenea, pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune decât gama aftermarket. Ford, prin politica sa de prețuri și gama de produse, încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Ca să te convingi, intră pe Catalog.AltgradAuto.ro și verifică prețurile pieselor originale Ford. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu le poate contesta avantajele.

Recomand oricărui deținător de Ford, să apeleze cu cea mai mare încredere la Altgradauto datorită serviciilor de calitate la cele mai accesibile prețuri. Pentru nelămuriri sau informații suplimentare, poți apela numerele de telefon din secțiunea “Contact”.

Catalog.Altgradauto.ro, unul din puținele magazine piese auto online din România care distribuie piese auto Ford, autorizate, originale, cu garanția calității și cel mai important, la prețuri mult mai mici decât cele din magazinele sau reprezentantele mai sus amintite. Știu, nu toata lumea este obișnuită cu comenzile online și poate ca au anumite reticente când vine vorba de asta. Comenzile de pe catalog.altgradauto.ro însă nu reprezintă nici o problemă. Puteți alege sa plătiți ramburs, în momentul în care veți primi comanda prin intermediul curierului rapid. Exista și posibilitatea de plata în rate online pana la 12 rate fără dobândă.

Gândiți-vă numai cât timp scutit și bani. Folosind piese auto Ford beneficiați de cele mai înalte standarde de conformitate în materie de piese auto Ford, cele mai dure condiții de testare a calității acestora tocmai pentru a putea rezista în cele mai aspre condiții meteo dar și cele mai dure condiții de trafic.

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări