Piese auto Ford, acum online pe Catalog.AltgradAuto.ro!

Articole asemănătoare

Catalog.Altgradauto.ro, care a fost relansat la începutul acestui an cu o experiență îmbunătățită pentru clienții săi, oferă acum și mai multe opțiuni prin adăugarea de piese Ford MotorCraft. MotorCraft completează gama de piese auto Ford, oferind piese de schimb pentru piața pieselor auto care sunt susținute de Ford Motor Company pentru repararea autovehiculelor Ford.

Catalog.Altgradauto.ro a devenit un instrument și mai bun pentru clienți de la relansarea în acest an, a declarat Razvan Cojocaru, directorul e-commerce, divizia AltgradAuto.ro. Acum site-ul oferă mai multe opțiuni cu piese auto Ford MotorCraft, pentru vehicule Ford care pot fi acum căutate după model, tip, motor, sau generație.

Clienții vor descoperi cum Catalog.Altgradauto.ro ajută la simplificarea procesului de comandă a pieselor. Utilizatorii au un site special conceput pentru a face comanda online de piese Ford Motorcraft, accesorii Ford, – și acum piese Omnicraft, – disponibile oriunde și oricând, de pe un computer, un telefon mobil sau o tabletă. Gama de produse MotorCraft este mare; de la filtre, plăcuțe, lichid spălare parbriz Ford, disc frâna, ambreiaje, pachetele de amortizoare Ford MotorCraft, flanșe cu rulmenți, care sunt competitive pe piață inclusiv aftermarket.

De notat apariția produselor noi: ambreiaj, cu rulment presiune și volantă masă dublă la un preț imbatabil. Toate aceste produse și multe altele cum sunt lifestyle collection, Ford Tools, sunt prezente și disponibile în stoc cu livrare 24-48 ore.
Comenzile clienților până la ora 16 sunt procesate și trimise prin curier a doua zi. Transport gratuit la comenzi peste 199 RON!

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări