Metal Player, un media player romanesc

Articole asemănătoare

metal-player-smallMetal Player este un program pentru redarea fisierelor multimedia, audio si video. Are egalizator si efecte grafice, reverb, lista de redare, functie pentru cautare in playlist, programare melodii in ordinea dorita, scurtaturi tastatura si multe alte optiuni.

Metal Player asigura o calitate a sunetului deosebita si poate reda aproape orice format video.

Redare inteligenta

Metal Player realizeaza un clasament cu cele mai ascultate formatii / melodii de dumneavoastra, si poate selecta singur pentru dumneavoastra o melodie pentru a o reda.

Metal Player nu suporta „manele”. Programul se va inchide automat atunci cand utilizatorul doreste sa asculte acest gen muzical.

Formate si containere suportate

Metal Player vine cu un filtru pentru mp4, 3gp (folosit de telefoanele mobile) si flv (flash video). Pe langa acestea, suporta ASF (containerul standard al Microsoft pentru wma si wmv), avi, mov (container video standard QuickTime, de la Apple), vob („video object”, un container pentru DVD), mpeg1, mpeg2, mp4 (containerul video standard pentru mpeg4), dat, m2v, mpg, divx, ogg.

Pe langa formatele video, Metal Player suporta urmatoarele formate audio: mp3, wav, wma, cda*, midi, mpa, ac3, ogg, snd si rmi.

Aspectul programului poate fi minimalizat, ascuzand egalizatorul si cateva alte optiuni.

Daca doriti sa vizionati un film, Metal Player poate citi si afisa automat subtitrarea, daca este disponibila.

Metal Player se descurca cu majoritatea formatelor multimedia fara niciun alt codec instalat in prealabil, insa este preferabil sa aveti FFdshow instalat, sau macar libavcodec.

Pachetul contine 3 „skin-uri”, insa va puteti creea propriul skin. Metal Player este disponibil in doua limbi, engleza si romana.

Daca aveti sugestii sau doriti sa ne instiintati despre o problema intampinata in timpul utilizarii acestui program, va rugam sa ne contactati sau sa lasati un comentariu. Astfel ne puteti ajuta sa imbunatatim acest software. Orice idee este binevenita.

Nota: Metal Player nu functioneaza pe sistemul de operare Windows Vista. Metal Player este compatibil cu Windows XP, Windows 2000, Windows NT si Windows 7. Daca aveti instalat sistemul de operare Windows 7, rulati aplicatia in modul Windows Xp.

Link-uri de contact:

http://www.abyssalsoft.com/support/contact

http://www.descopera.org/contact

Metal Player este gratuit. Daca doriti sa ne sprijiniti, ne puteti ajuta adaugand un link pe siteul dumneavoastra catre AbyssalSoft, sau puteti prelua aceasta stire.

Programul se poate descarca urmand acest link:
http://www.abyssalsoft.com/metal-player/

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări