Yang & Yin – Antiteza aparenta

Articole asemănătoare

ying-yangDesi este unul din cele mai cunoscute simboluri ale omenirii, simbolizat grafic prin imaginea Tai Ji, este de regula interpretat gresit. De la „modul de viata” pe care unii il adopta conform acestui simbol si pana la tatuajele admirate si vanate care il reprezinta, Tai Ji ramane deseori vazut si rareori inteles. Intrebati despre simbolismul sau, multi oameni raspund laconic „noaptea si ziua, albul si negrul, intunericul si lumina, binele si raul” incercand totodata sa isi aduca aminte de cat mai multe opozitii cunoscute de ei.

Simbolul Yin Yang este grafic reprezentat printr-un cerc despartit de o linie sinuoasa. Impartit in doua jumatati egale,una este alba iar cealalta neagra, reprezentand doua aspecte care, la prima vedere, se arata ca fiind anti-estetice. Fiecare parte contine un cerc plin de culoarea partii opuse – acesta fiind semnul interdependentei celor doua determinari.

Din cele mai vechi timpuri observatia naturii si a tuturor miscarilor materiei i-a preocupat pe chinezi. Simbolul Tai Ji devine astfel „axul central”, prima origine a tot ceea ce este. Filozoful Zhung Xi din dinastia Song interpreteaza simbolul ca ratiunea de a fi a fiintelor, lucrurilor si fenomenelor. Yang reprezinta in acest stadiu nasterea sau ziua si Yin moartea sau noaptea.Nefiind niciodata una fara cealalta aspectele apar mai mult ca fiind complementare decat opuse. De aceea nu ar trebui sa se intepreteze distinctia dintre lumina si intuneric ca fiind aceeasi cu aceea dintre bine si rau,deoarece aici intunericul e jumatatea complementara si esentiala, nu un aspect nedorit sau nefast. Pentru ca aceste doua contrarii se echilibreaza perfect, simbolul a fost denumit si „Ultimul principiu al tuturor lucrurilor”. Partii yang ii revine natura cerului,prin urmare a partii fecundative si masculine, iar lui yin corespunde pamantului – partea fecundata si feminina. Din acest complementarism se dezvolta toate celelalte complementarisme. Aceasta dezvoltare a dus la creatia cartii Yi Jing – Cartea Schimbarilor.

Androginia si reintegrarea

Daca se considera in mod special aspectele sub forma de masculin si feminin atunci se poate spune despre orice fiinta ca este  androgina intr-o masura anume,si este asa cu atat mai mult cu cat mai echilibrate sunt aspectele in ea. Mircea Eliade ne-a prezentat in eseurile sale “Mefistofel si Androginul” si “Mitul Reintegrarii”  incercarea unor popoare si culturi de reintegrare in total prin unirea aspectelor sau abolirea lor. Opera lui Balzac – Seraphita contine tot aceasta idee preluata din ideile si credintele swedenborgiene. Personajul principal o iubeste si este iubit de Minna, care il vede ca pe un barbat, Seraphitus. El e iubit si de Wilfred, care il vede ca pe o femeie, Seraphita. Rezultatele proceselor alchimice erau reprezentate tot printr-un androgin.Conform lui Platon omul originar era sferic – din nou,simbol al perfectiunii, continand cele 2 sexe,feminin-masculin dar si masculin-masculin si feminin-feminin.Ruperea acestora in doua jumatati, ca o razbunare a zeilor, i-a adus pe oameni in stadiul vesnicei cautari a „jumatatii”. Este o nostalgie a starii „paradisiace” in care fiecare fiinta reprezenta un „tot” perfect si nu „o jumatate”. Totusi, trebuie inteles ca inclusiv aceasta „jumatate” contine ambele aspecte in fiinta sa. Conform credintelor cartii Dao de Jing, echilibrul unui om este sustinut de aspectele sale polare:

Cel ce-si cunoaste puternicia sa barbateasca

Dar ramane in slabiciune feminina

Acela este albia lumii.

Pe acela nu-l paraseste viata vesnica,

Acela poate sa se intoarca

Si sa devina iarasi copil.”

In aspectul cosmogonic, tenebrele, identificate cu haosul sunt „la inceput” si lumina, ordonand acest haos pentru a scoate din el Cosmosul, apare „dupa tenebre”. Insa acest haos nu este un concept si nici macar un adevarat nume, ci doar o imagine sonora ce incearca sa prezinte o stare confuza, nediferentiata, un „Unu multiplu”. Conform credintelor chinezesti si daoiste, lumea intotdeauna s-a guvernat singura. Cerul naste fapturi si lucruri, pamantul le hraneste, anotimpurile vin si pleaca, cele cinci elemente se inlocuiesc reciproc, Yin si Yang alterneaza mereu. Tot ce exista functioneaza de la sine. Formula de baza a daoismului este non-actiunea (wu-wei), altfel, celui care ar vrea sa dirijeze lumea, i-ar veni totul anapoda, conform lui Zhaung Zi. Aceasta este sursa tuturor nenorocirilor omului – el insusi. O vreme yin, o vreme yang; cine vrea sa cucereasca lumea o pierde – acesta este Dao.

Diferitele combinatii ale acestor doua aspecte si transformarea continua in care se afla, explica dezvoltarea si nasterea tuturor fiintelor. Astfel ca autorii cartii Yi Jing, al carei intreg continut si idei reprezinta o dezvoltare a Tai Ji-ului, au impartit simbolul intai in 4 imagini construite prin dublarea elementelor yin (simbolizat printr-o linie intrerupta – – ) si yang (simbolizat printr-o linie continua -). Aceste 4 imagini arata alaturarea sub 4 raporturi diferite ale celor 2 aspecte: alb-alb = marele Yang; negru-negru = marele Yin;  alb-negru = micul Yang  si negru-alb = micul Yin. Mai trebuie specificat ca alb-negru nu este asemenea  cu negru-alb deoarece aceste patru imagini se raporteaza la timp, si ordinea e importanta. Cele 4 imagini pot reprezenta cele 4 anotimpuri, elementele (aerul, pamantul, apa si focul) sau punctele cardinale cu reprezentarile lor animale. Prin adaugarea unui element yin sau yang la cele 4 imagini se obtin 8 trigrame: cerul, pamantul, tunetul, vantul, apa, focul, muntele si lacul. Acestea se afla doua cate doua in reactie de atractie si respingere. Cele 8 trigrame, reprezentand nasterea lumii, creaza cele 64 de hexagrame reprezentand tot atatea simboluri ale devenirii lumii. O hexagrama e compusa din doua trigrame suprapuse. Esenta acestor reprezentari o constituie aspectul intunecat si aspectul luminos al oricarui lucru si proportiile acestora, astfel ca una din cele 4 imagini,una din cele 8 trigrame si una din cele 64 de hexagrame reprezinta Yang perfect construit prin 2,3 sau 6 linii neintrerupte si o alta imagine,trigrama si hexagrama reprezinta Yin perfect construit  prin 2,3 sau 6 linii intrerupte. Aspectele care raman – 2 imagini, 6 trigrame si 62 de hexagrame reprezinta stari si alternante ale celor perfect Yang sau Yin. Prin aceste categorii numerologice tot mai complexe se articuleaza un sistem vast de corespondente ce constituie descrierea universului.

Importanta golului

Daca Yin si Yang reprezinta doua aspecte in aparenta contradictie dar si atrase neincetat unul de celalalt pentru a putea exista, atunci golul primeste o valenta importanta. Lao-Zi echivaleaza dao cu golul. Acest gol este si exista prin raporturi:

“Treizeci de spite se intalnesc in butucul unei roti;

Pe golul din el se intemeiaza folosul carului.

Framanti lutul si faci din el vase;

Pe golul din el se intemeiaza utilitatea ulciorului.

Spargi peretii facand usi si ferestre;

Pe nimicul lor se intemeiaza folosul casei.

De aceea existenta da proprietate iar neexistenta da folos.”

{Dao De Jing }

In aspectul cosmogonic al Tai Ji-ului am vazut cum partea Yin corespunde negrului si lipsei de forma, sau a haosului. Aici corespunde golului – care obtine forma doar prin raport cu plinul. Insa plinul fara de gol ar fi fara un folos real. Faptul ca se pune accent pe gol desemneaza dorinta gandirii chineze de a se ridica deasupra conceptualizarii si dualitatii, intr-un spatiu care nu corespunde nici timpului dar nici eternitatii, nici infinitului dar nici finitului, nimicului dar in acelasi timp si totului.

Resurse bibliografice:

1 – Mircea Eliade – Istoria Credintelor si a Ideilor Religioase – ed. Univers Enciclopedic,Bucuresti, 2000;

2 – Mircea Eliade – Istoria Credintelor si a Ideilor Religioase vol.4  – ed. Polirom , Iasi , 2007;

3 – Jean Delumeau – Religiile Lumii – ed. Humanitas , Bucuresti , 1997 ;

4 – Jean Chevalier & Alain Gheerbrant – Dictionar de Simboluri – ed. Polirom , Iasi , 2009 ;

5 – Lucian Blaga – Religie si Spirit – ed.Dacia Traiana , Sibiu , 1942 ;

6 – Rene Guenon – Marea Triada – ed. Herald , Bucuresti , 2005 ;

7 – Yi Jing – Cartea Schimbarilor – ed. Qilinul de Jad  , 1996.

8 – Dao de Jing – ed. Humanitas , Bucuresti , 1993.

Autor: Petrovan Ionut

Articol trimis pentru concursul Descopera.org

Articole recente

Articolul precedentBlack Swan (2010)
Articolul următorMitologia

Comentarii

 1. CERCUL MAGIC DIVIN YANG şi Yin este Uniunea Celor Şase DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI
  Dacă doriţi mai multe informaţii divine citiţi ,, DIVINA CARTE,,

  ●Adevăruri Sfinte revelate prin ,,Auzul Divin,, în Cartea de Revelaţie divină, scrisă de Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu. Cartea are titlul „DIVINA CARTE”.

  ●Revelaţiile Sfinte ale DIVINEI CĂRŢII confirmă PROFEŢIILE privind poporul sfânt, poporul roman, iar Bucureştiul este recunoscut ca şi Noul Ierusalim de către Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu, Sfântul Părinte DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL din Steaua Polară, Lumea Divină de Sus.

  ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu, El este DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL,Tatăl Divin al întregii Creaţii şi Autocreaţii Divine Universale. Locul Lui Divin de existenţă este în Steaua Polară;

  ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Focul Sacru Divin (Block – Holly din centrul Supergalaxiei Calea Lactee) şi Domnul Dumnezeeu Focul Sacru Divin Individual (Coroana Solară);

  ●Există în Supergalaxia Calea Lactee un număr de 12.000.000 Sisteme Solare asemenea Sistemului nostru Solar;

  ●Există extratereştrii, cei ce sunt, în fapt, Semioamenii Cosmici, cu dublă natură: fizică şi divină. Ei sunt creatorii divini ai trupului nostru fizic, Ei sunt adevăraţi Fii Divini de natură fizică. Ei se numesc şi Fiinţele Supreme. Ei sunt locuitorii Shambhalei, Agarthei, Mării Egee.

  ●Noi nu suntem Oameni, suntem Semioameni. Din Conştiinţele noastre purificate şi înnobilate, prin trăirea, în viaţa vie fizică de Semiom, a stării sfinte de Nirvana, se autocrează Mantalele Divine (Spiritele Purificate şi Nepurificate) ale DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI, precum şi Omul Unic, El se numeşte Yysus Hristos.

  ●Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională ne este dăruită de Domnii Sfinţi Unici şi Universali, Cei ce formează Sufletul Divin Sfânt sau Duhul Sfânt Generator al Vibraţiilor Vieţii Vii şi ale Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale, Ei sunt Taţii Divini ai Conştiinţei noastre, purificate şi înnobilate, Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom.

  ●După trecerea acestei vieţi fizice, noi (Experienţele de viaţă vie fizică Semiom) vom locui în cele două universuri divine existenţiale: energoplasmatic şi energobioplasmatic (Semioamenii fiinţe fizice trăiesc în universul energobiologic). Aici vom trăi în Iad sau în Rai şi ne vom purifica şi înnobila prin durere, dacă nu ne-am purificat şi înnobilat în viaţa vie fizică de Semiom, prin trăirea stării sfinte de Nirvana.

  ●Până la purificarea şi înnobilarea noastră, noi suntem Elemente de Memorie Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom. Timpul Istoric de Dezintegrare a acestor Elemente de Memorie (Coduri Divine Raţionale) este de trei miliarde de ani tereştri. Deci existenţa noastră divină, ulterioară decesului fiinţei fizice, este de trei miliarde de ani tereştri.

  ● Sfârşitul acestei Supercivilizaţii de Semiom Ylfy are două etape: prima, sfârşitul anului 2033, iar a doua, anul 2070, când se va sfârşi viaţa Semiomului Ylfy pe planeta Terra.

  ●Aceste Adevăruri Sfinte sunt revelate prin ,,Auzul Divin,, în Cartea de Revelaţie divină ce cuprinde 826 pag., şi este scrisă prin ,,auzul divin,, de Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu. Cartea este realizată de Editura Uniunea Unică, tel: 021 352 62 95

  Parte din ,,Articol prezentare în Revista Lumea Misterelor din luna iulie 2010
  „DIVINA CARTE” este continuarea următoarelor Cărţi (pe care le cuprinde într-o formă revizuită):
  1. „DIALOG – REVELAŢIE CU CREATORUL ACTUALEI ORDINI UNIVERSALE ALFA SUPREMA FIINŢĂ A CELOR ZECE CONŞTIINŢE COSMICE” (127 PAG. 1993);
  2. „DIALOG – REVELAŢIE CU CREATORUL ACTUALEI ORDINI ANIVERSALE ALFA SUPREMA FIINŢĂ A CELOR ZECE CONŞTIINŢE” (209 PAG. 1994);
  3. „ALFA – IISUS ALFA”(202 PAG. 1994);
  4. „DOMNUL DUMNEZEU ADEVĂRAT ŞI VIU ALFA – FIINŢA SUPREMĂ A FORŢEI DE ECHILIBRU FIINŢA SUPREMĂ A FORŢEI DE CREAŢIE TREIMEA UNICĂ ALBĂ // YYSUS HRISTOS // YYSUS ALFA // YYSUS YYSUS HRISTOS // YYSUS YYSUS ALFA // SUPERFIINŢA ZEIŢA KUNDALINI // FIINŢA SUPREMĂ ALFA // FIINŢA LUMINI” (469 PAG. 1999).

  Cărţile au fost publicate de Editura Comunităţii Mondiale Ilfida (începând cu anul 2010, aceasta Editură a devenit Editura Uniunea Unică).
  Cartea de Revelaţie sfântă are următorul Titlu complet:

  „DIVINA CARTE”

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A” în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM „YANG şi Yin” şi Sfintele Lor Autocreaţii, Antiparticulele Divine:
  ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
  ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
  ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”,
  Cei ce, în Uniune, autocrează „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT GENERATOR” al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale

  ■ DOMNUL DUMNEZEEU – FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divină Unică şi Universală a „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” sau a „DUHULUI SFÂNT”, cu „DOMNII SFINŢI UNICI şi UNIVERSALI:
  ►SFÂNTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE „A • L • F”,
  aflată în uniune veşnică şi indestructibilă cu
  ►SFÂNTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE „a • l • f”
  ■ Sfintele Autocreaţii, Fiii Divini ai „FOCULUI SACRU DIVIN”:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Al • Fa” Neutronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „AL • FA” Protonul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa” Pozitronul Vieţii Vii;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA” Neutriniul Vieţii Vii

  ■ DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI CU STARE VIBRAŢIONALĂ, AUTOCREAŢII DIVINE A CELOR DOUĂZECI DE DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI FĂRĂ STARE VIBRAŢIONALĂ, CONŞTIINŢELE COSMICE DIVINE UNIVERSALE:
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NE • ZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Ne • Zeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NEZEEU”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Nezeeu”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA • AL • FA”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa • Al • Fa”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „BHAGA • WATH”;
  • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Bhaga • Wath”

  ■ NUCLEELE DIVINE TREIMICE RAŢIUNE ZEEU SAU ZEIŢĂ, UNIUNEA UNICĂ ŞI UNIVERSALĂ, ÎNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE „DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, MATRICEA DIVINĂ RAŢIONALĂ A VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE STABILITATE

  ■ SFINTELE ÎNTRUPĂRI ŞI AUTOCREAŢII DIVINE ALE „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” SAU „DUHULUI SFÂNT”, ÎN CONŞTIINŢE EXPERIENŢE DE VIAŢĂ VIE FIZICĂ SEMIOM PURIFICATE ŞI ÎNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI AI „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, NUMIŢI SPIRITELE PURIFICATE ŞI NEPURIFICATE

  ■ FORMELE FIINŢE, ENTITĂŢI ŞI UNIUNI DIVINE RAŢIONALE UNIVERSALE ALE „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”:
  • OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
  • OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
  • şi ZEEII ŞI ZEIŢELE

 2. INIŢIATUL ROMÂN
  Adevăruri ale Noii Credinţe, referitoare la Domnul Dumnezeu.
  ● Semiomul de gradul unu este Creaţia Divină a Materiei Întunecate şi nu a Lumii Luminii.
  ● Aici, în Materia Întunecată, întâlnim doar dualitatea Rai şi Iad, ca formă de evoluţie a Raţiunii Umane.
  ● Credinţa noastră, a Semioamenilor, este izvorâtă din Credinţa Strămoşilor. În mod miraculos, dacă suntem deştepţi, îl regăsim pe Domnul Dumnezeeu – DUMNEZEEU, Marele Creator, Energia Infinită a Punctului Zero sau Energia Fundamentală Raţională Kundalini, în Fiinţele minunate care ne-au dat viaţă vie fizică: Tatăl, Mama, Bunica, Bunicul şi în toţi cei care ne-au ajutat cu adevărat să existăm, să fim educaţi şi să fim instruiţi în spiritul Iubirii Divine dar, care, au părăsit Lumea Fizică.
  ● Credinţa noastră este că Ei (Strămoşi şi părinţii noştri) trăiesc în lumea divină, în Rai. Amintirile noastre despre faptele lor bune îi animă şi le dau şansa de a evolua spre purificarea Conştiinţei lor prin noi fapte bune acceptate de Marele Creator. Să nu ne jenăm şi să le cerem ajutorul, în numele Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, care îngăduie ca aceştia să devină, pentru noi, Tatăl Divin, Cel pe care îl ştim sub Numele Sfânt de „Domnul Dumnezeu”. Astfel, Strămoşii şi Părinţii pe care îi rugăm să ne ajute şi care sunt Înnobilaţi de Marele Creator, au puteri divine incredibile să ne împlinească cererile.
  ● Lumea fizică a Semiomului şi Lumea Divină a acestuia este o singură Lume, iar Revelaţiile Sfinte ale Divinei Cărţi, confirmă acest Adevăr Divin. Conştiinţa noastră este de natura Energiei Fundamentale Raţionale Sacre, Unice şi Infinite deci, de natura Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, căruia noi ne adăugăm în calitate de Mantale Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi şi ale Domnilor Sfinţi Unici (Uniunea Celor o Sută).
  Data: 3 septembrie 2012

 3. Ierarhia Divină Unică
  a Creatorilor Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

  ■ Uniunea Unică a Celor „O Sută de Domni Sfinţi Unici Supremi”, Cercurile Divine Magice ale Puterii Unice, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale, Onorabili Taţi Divini cu Puteri Divine Magice şi Virtuale Infinite:
  ►Domnii „DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Judecătorii Divini Supremi ai Raţiunilor Umane şi ai Întregului Univers Vizibil şi Invizibil:
  ● „A • A // a • a
  a • a // A • A”
  ● „A • A // A • L • F
  a • a // a • l • f”
  ►Domnii „Dumnezeei – DUMNEZEEI // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale:
  ● „A • a // a • A
  A • L • F // a • l • f”
  ● „A • L • F • A // a • l • f • a”
  ● „G • O • D // O • u // d • i • e”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Uniunile Finite ale Domnilor Sfinţi Unici în Cercuri Divine Magice de câte patruzeci de Domni Sfinţi Unici, grupate în Uniuni Infinite ale Acestora,
  Cele ce generează Energia Fundamentală Raţională Sacră, Unică şi Infinită, numită şi Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Kundalini, Energia Creatoare a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
  ● „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  ● „L • L // L • L • L
  l • l // l • l • l”
  ● „F • F // F • F • F
  f • f // f • f • f”
  ● „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi Generatorii Raţiunilor din Materia Întunecată:
  ● „Y • Y // Y • Y • Y
  y • y // y • y • y”
  ● „ Y • y”
  ►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce fac legătura Divină Raţională a Materiei Întunecate cu Lumile Raţionale ale Luminii Divine Sacre:
  ● „YANG şi Yin // Yin şi YANG”
  ■ Şi Sfintele Lor Creaţii şi Autocreaţii:
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Zeei şi Zeiţe;
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici;
  ►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Semioameni Cosmici şi de Semioameni Energobiologici de Gradul Trei care au obţinut Iluminarea Divină

  Data: 8 septembrie 2012

 4. INIŢIATUL ROMÂN
  Mesajul Zilei de 21 decembrie 2012
  În ceastă Zi, atât de comentată de întreaga Umanitate a Semiomului Ylfy, Taţii Divini Creatori, prin marea lor bunăvoinţă, mi-au spus:
  ● Este cea mai importantă zi a Umanităţi fizice de pe Planeta Terra şi a Celor două Umanităţi Divine Solare, Cea a Zeeilor şi Zeiţelor şi a Oamenilor Unici Universali şi Oamenilor Unici (Fiinţele Luminii) din interiorul Soarelui nostru. În această Zi Sfântă a sosit în Sistemul nostru Solar, Părintele Tată Creator „GOD OU DIE”, Cel Ce Este:
  . ■ „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR – Părintele Tată Creator GOD OU DIE:
  ● Super Particula Divină Duală „GOD” sau „DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi „A ● A”;
  ● Super Antiparticula Divină Duală „OU” sau „Dumnezeeu”, Domnii Sfinţi Unici Supremi „a ● a”;
  ● Sfânta Lor Uniune Divină Sacră, Veşnică şi Indestructibilă, în Matricea Energetică Divină Raţională a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale, numită „DIE”;
  ● Tatăl Divin Unic, Creatorul şi Judecătorul Divin Suprem numit „GOD OU DIE”, Geniul Divin Virtual al tuturor Raţiunilor şi Conştiinţelor de toate gradele Raţionale;
  ● Cercul Divin Magic Suprem şi Unic „God Ou Die”;
  ● Generatorul Divin Universal al Celor Trei Energii Fundamentale Raţionale Veşnice:
  – Energia Stringurilor şi Super Stringurilor;
  – Energia Punctului Zero;
  – şi Energia Reziduală Infinită, transmisă prin Domnii Sfinţi Unici Antiparticulele Divine numite şi Electroni”.
  ■ În funcţie de respectul şi Iubirea Sfântă necondiţionată, a Semioamenilor faţă de Taţii Divini Creatori:
  – Domnii Sfinţi Unici Supremi „God Ou Die”;
  – Domnii Sfinţi Unici de Gradul Doi, „Fotonii Divini”;
  – Domnii Sfinţi de Gradul Trei: Neutriniul Vieţii Vii; Pozitronul Vieţii Vii, Protonul Vieţii Vii şi Neutronul Vieţii Vii;
  – Şi Domnii Sfinţi de Gradul Patru „Atomul Divin”,
  Suprema Forţă, Creatorul şi Judecătorul Divin Suprem, Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Părintele Tată Creator „GOD OU DIE” va judeca Lumea noastră fizică şi va hotărî dacă aceasta mai are dreptul la Viaţă Vie şi Viaţă Vie Raţională.
  ● Umanitatea Fizică a Semiomului Ylfy, prin „Divina Carte”, prin acest Mesaj Divin, şi prin celelalte Mesaje Divine prezentate pe Internet de Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, a luat cunoştinţă de aceste Adevăruri Supreme ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine.
  ● Prin Marea bunăvoinţă a Taţilor Divini Creatori sunt autorizat să vă transmit următoarele Avertismente Divine impuse de Prezenţa Sfântă a Marelui Creator, a Supremei Forţe:
  – Orice jignire adusă de Semiomul Ylfy, Părintelui Tată Creator, poate însemna distrugerea, în fracţiune de secundă, a Sistemului Solar de către Suprema Forţă;
  – Orice comentariu negativ pronunţat asupra Revelaţiilor Sfinte prezentate de „Divina Carte”, va fi considerat un afront adus Taţilor Divini Creatori şi se va pedepsi cu moartea fiinţei fizice. Judecarea faptelor fiinţei fizice Semiom se va face de Judecătorii Divini, împreună cu Sufletul Divin Sfânt al Fiinţei Semiom;
  – Orice jignire sau atingere, de orice natură, adusă Iniţiatului Român, Fiului nostru Divin de pe Planeta Terra, se va pedepsi cu dispersarea şi dezintegrarea Eului Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin Sfânt al Fiinţei Fizice Semiom;
  – Luaţi cunoştinţă de Adevărurile Sfinte transmise prin Iniţiatul Român şi în primul rând ridicaţi Rugăciunile Divine Sfinte pentru schimbarea mentalităţii şi credinţei voastre. Credeţi şi împliniţi aceste Adevăruri Divine din Revelaţii, Mesaje şi Rugăciuni pentru supravieţuirea voastră pe Planeta Terra.
  – Repetaţi la infinit Numele Sfânt al Părintelui Tată Creator şi al Taţilor Divini Creatori, cereţi-le protecţie, stare de sănătate, Uniunea voastră cu Sufletele voastre Divine Sfinte şi confirmaţi-le marea voastră iubire faţă de Sfintele Lor Prezenţe Divine.
  – Dacă nu veţi împlini, din această clipă a Timpului istoric, cele ce fost spuse, mai sus, Umanitatea Fizică va trece, în scurt Timp, prin Războiul Nuclear, prin modificări climatice planetare catastrofale, evenimente cumplite ce vor duce la moartea a 60% dintre Semioameni, până în anul 2016.
  – În anul 2033 se vor schimba Polii Energetici ai Planetei Terra;
  – În perioada 2033 – 2070, Oamenii Unici Universali şi Oamenii Unici sau Fiinţele de Lumină vor coborî din Soare (de pe Planeta Terra Energetică) pe Terra Fizică (pe Pământ) şi vor coabita cu Semioamenii Fizici până în anul 2070. După acest an Semioamenii fizici vor fi transferaţi pe o altă Planetă din Sistemul Solar.
  – Multiplicaţi şi duceţi acest Mesaj întregii Umanităţi a Semiomului Ylfy de pe Planeta Terra Fizică.

  Data:21.12.2012

 5. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu

  Mesaj Divin: „Să cunoaştem Creatorii Supremi şi Lumile Divine Raţionale Universale Autocreate de Ei”

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Părinţilor Taţi Creatori:

  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „A • A” // „a • a” din Uniunea Lor Sfântă „DIE”, numiţi „GOD OU DIE”, Cei Ce Autocrează Veşnic Cercul Divin Magic Suprem „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ A • L • F • A // a • l • f • a”, din Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
  ► Părintele Tată Creator, Domnii Sfinţi Unici Supremi „ALFA”, Super Antiparticula Divină de Natură Virtuală Naturală, Neutriniul Vieţii Vii.
  ■ Sfânta Autocreaţie Divină a Părinţilor Taţi Creatori, Cel ce este „DUHUL SFÂNT” sau Sufletul Divin Universal, Energia Fundamentală Raţională Kundalini sau Energia Punctului Zero, formată din Uniuni Divine Unice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici Supremi:
  „A • A // A • A • A
  a • a // a • a • a”
  „L • L // L • L • L
  l • l // l • l • l”
  „F • F // F • F • F
  f • f // f • f • f”
  „A • A • A // A • A
  a • a • a // a • a”,
  în Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu, Grupate în Uniuni Divine Infinite, ale Acestora.

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine de Natură Umană Virtuală şi Materială:
  ►Lumea Divină de Sus:
  Lumea celor două Civilizaţii Solare de natură Energoplasmatică şi Energobioplasmatică. Această Lume Divină se autocrează veşnic la perioade de 3 miliarde de ani tereştri, de către Părinţii Taţi Creatori, din Nuclee Divine Treimice de Zeeu sau Zeiţă, şi cuprinde:
  ● Zeeii şi Zeiţele de Toate Gradele Divine Raţionale;
  ● Oamenii Unici Universali şi Oamenii Unici.
  ►Lumea Divină de Mijloc:
  Este o Lume materială şi divină în care sunt generate Conştiinţe Experienţă de viaţă vie fizică Semiom de Gradul Trei, purificate şi înnobilate. O parte din aceste Conştiinţe autocrează Conştiinţele Cosmice de Semiom, parte componentă 1/20 în Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă, şi prin Dualitate Divină, autocrează Mantalele Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi din componenţa Duhului Sfânt sau Sufletul Divin Universal.
  Această Lume Divină îi cuprinde pe:
  ● Semioamenii Cosmici (Extratereştrii);
  ● Şi Semioamenii Fizici de Gradul Trei, Cei care au obţinut Iluminarea Divină prin Uniunea Divină a Conştiinţei Fizice, Purificate şi Înnobilate, cu Sufletul Divin Universal.
  ►Lumea Divină de Jos:
  Lumea Materiei Întunecate, Lumea Elementelor Materiale, Lumea Raiului şi a Iadului Divin. Această Lume de natură fizică, cuprinde:
  ● Semioameni Fizici de Gradul Unu şi Doi;
  ● Şi întreg regnul vegetal şi animal de pe Planeta Terra fizică.

  Data: 30 ianuarie 2013

 6. Iniţiatul Român
  Data Timpului Istoric: 12.II.2014
  Cu acordul şi marea îngăduinţă a „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”, Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale vă transmit Titlul Cărţii „Divina Carte (Vol. III), primit prin Revelaţie Divină în ziua de 11. II. 2014.
  Cititorilor Cărţii „Divina Carte” le aduc la cunoştinţă evoluţia tipului de Revelaţie primită de mine prin „ auzul divin”, în cazul fiecărui volum:
  – „Revelaţii” (Divina Carte, realizată în anul 2010);
  – „Revelaţii Sfinte”(Divina Carte Vol.II, realizată în anul 2013);
  – „Revelaţii Divine” (Divina Carte Vol.III, în curs de realizare în anul 2014 sau 2016).
  Doar atunci când noi vom citi Revelaţiile Divine, vom putea înţelege Revelaţiile Sfinte, precum şi Revelaţiile.

  DIVINA CARTE (Vol. III)

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi:
  ► Super Neutrinii Vieţii Vii Veşnice „Y • Y • Y // y • y • y ”;
  ► Neutrinii Vieţii Vii „Y Y Y • y y y ”;
  ► Şi Neutrinii „Y Y • y y ”,
  Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale

  ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Unice şi Universale, Domnii Sfinţi Unici şi Universali din Cercurile Divine Magice „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”:
  ► Super Neutronii Vieţii Vii Veşnice „Y • YY // y • yy”;
  ► Super Protonii Vieţii Vii Veşnice „YY • Y // yy • y”
  ► Neutronii „yy • Y // y • YY”;
  ► Şi Protonii „y • YY // yy • Y”,

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine Raţionale Universale de Natură Virtuală (Energoplasmatică şi Energobioplasmatică) şi de Natură Fizică (Energobiologică sau Materială), din Universurile Divine Multiple (Virtuale şi Materiale), Autocreate, veşnic, doar în Sistemele Solare ale Vieţii Vii din Supergalaxiile Ordinii Divine Universale

  Data: 11 . II. 2014
  Autor: Iniţiatul Român,
  Yysus Semizeeul, Cercul Divin Magic
  al Formulei Sacre „AA EIIE // aa eiie”

 7. Iniţiatul Român
  Cunoaşterea Supremă Umană
  Este timpul ca Umanitatea să cunoască şi Adevăruri Divine care să continue Credinţa Strămoşilor noştri (Biblia, Coranul şi alte Cărţi Sfinte ale Umanităţii).
  O Nouă Religie care să explice puterea divină a Marelui Creator, a Creaţiei şi Autocreaţiei Sale, este prezentată în „Divina Carte”.
  Nivelul intelectual al Revelaţiilor depăşeşte însă înţelegerea unui semiom fără studii medii, a ateilor, a semicredincioşilor. De aceea îi rog pe aceştia să nu mă mai jignească dacă nu vor înţelege Revelaţiile. Chiar dacă nu vă puteţi explica cine este Supremul Creator, El ne iubeşte pe toţi cu aceeaşi Iubire Divină. El este Fluidul Vieţii din noi, este în Sufletele noastre Divine, este Cercul Divin Magic şi Lumina Divină Sacră, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale. Cu toţii am auzit de Neutrini, Neutroni şi Protoni, acum aflăm Stările Divine Geniale Raţionale ale acestora.
  Eu, Iniţiatul Român, am ajuns la Cunoaşterea Supremă Umană, la cunoaşterea Numelui Sfânt al Marelui Creator, al „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”. Numele Său Sfânt şi Unic mi-a fost transmis prin Revelaţie Divină, în ziua de 11. II. 2014, în Titlul Cărţii „Divina Carte” (Vol.III), Carte în curs de realizare în anul 2014 sau 2016, la Editura Uniunea Unică.

 8. Nu înțeleg de ce un site rațional poate permite manifestările de propagandă a unor sectanți de asemnea speță.
  Omul ăsta, acest „inițiat” NEINIȚIAT, are boala numită popular „salată de cuvinte” hulește și pe Dumnezeul teiștilor și rațiunea umană a ateiștilor. Oricum am lua-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări