Termeni si conditii

Descopera.org, un portal educational despre stiinta si cultura.

TERMENI DE UTILIZARE

Continutul publicat pe www.descopera.org este de fie de provenienta proprie, fie contributie a membrilor Descopera.org, fie este preluat din alte surse. Nu ne asumam raspunderea pentru veridicitatea continutului preluat de la o parte terta si cele scrise de membri.
Continutul site-ului nostru este dedicat folosirii in scopuri personale, educative si non-comerciale. Materialele publicate pe Descopera.org sunt protejate prin legea copyright-ului si apartin autorilor de drept.
Articolele din site-ul nostru pot fi preluate doar prin plasarea unui LINK valid catre noi. In cazul in care doriti sa preluati frecvent continut de pe Descopera.org, puteti prelua maxim 50 % din articol, iar la final este necesar LINK-ul catre continuarea articolului pe site-ul Descopera.org
Un articol sau o parte din acesta poate fi preluat fara a ne instiinta scris sau verbal.
Copierea continutului site-ului nostru este interzisa daca nu se aplica un link catre pagina ce contine textul preluat.

COPYRIGHT SI CREDIT

Imaginile folosite de noi sunt fie de provenienta publica, fie sunt preluate de la autori cu dreptul de publicare, in scopuri non-comerciale. Nu ne asumam raspunderea pentru refolosirea acestor imagini.

CONTINUT

Continutul afisat pe Descopera.org este de provenienta interna. In caz contrar, autorul continutului va fi afisat la finalul articolului si / sau link-ul de unde a fost preluat continutul (integral sau partial). Continutul folosit de noi este fie de provenienta publica, fie a fost publicat cu consimtamantul autorului. Continutul preluat apartine autorilor de drept si poate fi preluat numai cu consimtamantul acestora.

Articolele proprii trimise de catre vizitatori sau editori nu vor fi sterse decat daca incalca conditiile siteului. Nu vor fi sterse la cererea autorului.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Descopera.org isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

REGULI SI CONDITII

Utilizarea acestui site presupune implicit acceptarea urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

– este interzis spam-ul, reclama si publicarea mesajelor cu caracter xenofob, obscene, sau orice linkuri catre siteuri cu caracter pornografic.

– mesajele nu pot fi monitorizate in permanenta, asadar, Descopera.org nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora.

– Descopera.org isi rezerva dreptul de a sterge mesajele ce incalca conditiile mentionate si blocarea accesului la acest site a utilizatorului care nu se supune acestor conditii.

– Utilizatorul este singurul responsabil de continutul materialului adaugat (comentarii la articole sau mesaje pe forum) si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Exceptie fac mesajele private trimise direct administratiei Descopera.org.

Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie. Pentru a ne contacta folositi pagina de CONTACT.

www.descopera.org
copyright 2008 – 2011