Flipped (2010)

Articole asemănătoare

flipped-2010Cum se poate ca un film despre 2 copii sa abordeze problema iubirii intr-un mod mai autentic si mai matur decat toate comediile romantice adulte cu care suntem bombardati in fiecare an? “Flipped” e unul dintre acele filme rare, ba chiar foarte rare, ce sunt capabile sa surprinda aspecte esentiale ale adolescentei si a valorilor ce definesc conditia umana. Poate fi considerat un film romantic, dar este un pic mai complex. Inainte de a iubi, personajele principale sunt nevoite sa treaca prin procesul de maturizare. Sa inteleaga ca ranile, deceptiile si esecurile sunt inevitabile si dureroase, dar fac parte din viata reala. Sa inteleaga ca aparentele si dorinta de a mentine anumite aparente ne pot ajuta sa evitam un disconfort momentan, dar cu pretul altor disconforturi ulterioare.

Filmul ne face cunostinta cu Juli si Bryce (totodata le face si lor cunostinta unul cu altul) inca din primele scene. Tot in primele scene ne este prezentat si  motivul principal al tuturor intamplarilor ulterioare din film. Juli se indragosteste, la prima vedere, de Bryce. Amandoi sunt inca copii, amandoi vor ramane vecini pana la sfarsitul filmului. Dragostea… dragostea este complicata, mai ales cand esti copil. Iar eroii filmului nu vor duce lipsa de complicatii. Nu va asteptati la eternele nimicuri dulci si siropoase. Nu. Acest film impleteste viata copiilor, inca naiva si sentimentala, cu realitatile vietilor celor din jurul lor, totul fiind intercalat cu fragmente introspective. Emotiile sunt reale, personajele sunt reale. Filmul are sens pentru toate varstele.

Desi exista multe filme ce trateaza acest subiect, acest film imbina intr-un mod unic, si extrem de placut, toate temele abordate in el. Un aspect unic ce il diferentiaza de celelalte filme de gen consta in faptul ca fiecare eveniment major este povestit din ambele puncte de vedere, al ei si al lui.

IMDB

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări