Incalzirea electrica in pardoseala

Articole asemănătoare


Eleganta si confortul locuintei noastre pe timp de iarna cu incalzirea electrica in pardoseala de la AMASS

Daca in timpul verii confortul locuintei noastre consta in aerul conditionat care asigura o racoare placuta dupa arsita de afara, in timpul iernii caldura placuta si constanta este lucrul dupa care tanjim toti. Dupa ce gerul iernii ne-a facut sa ne zgribulim, ne dorim sa ajungem acasa si sa ne bucuram de caldura si o bautura fierbinte.
Sistemul de incalzire electrica in pardoseala este un sistem revolutionar, creat special pentru a oferi tot confortul necesar fie ca este vorba de confort termic, usurinta la montaj si utilizare, cost redus si rezistenta in timp. Pentru ca, intr adevar, sistemul de incalzire in pardoseala este o investitie excelenta de viitor, este comod, sanatos si sigur.
Acest sistem de incalzire este electric, iar pretul sau de consum este redus la jumatate fata de sistemele de incalzire clasice.
Incalzirea in pardoseala asigura un confort termic deosebit, o caldura constanta si este ideal pentru sanatatea familiei. Cu acest sistem uitati de picioare inghetate, de teama ca copilul dumneavostra s-ar putea imbolnavi pentru ca se joaca pe podea.
Care este explictia faptului ca sistemul de incalzire in pardosea este foarte ieftin comparativ cu centralele termice? Explicatia este foarte simpla. Unul dintre factori este inertia termica. Inertia termica inseamna acumularea, stocarea ei si cedarea caldurii in mod treptat si in felul acesta se face o mare economie. Un alt factor este automatizarea inteligenta. Sistemul este prevazut cu termostate AMASS inteligente cu functii suplimentare de reducere consum, care opresc sistemul sa mai consume curent cat timp aveti geamurile incaperii deschise. In plus, aceste termostate sunt „invatate” sa porneasca inainte cu doar minutele necesare ca incaperea sa ajunga la temperatura stabilita de dumneavostra.
Un alt factor care face ca sistemul de incalzire in pardoseala sa fie mai ieftin este faptul ca acesta foloseste curentul electric si nu gazul. Se stie foarte bine ca pretul gazului este de 4 ori mai mare decat cel al unitatii electrice. (mc gaz era aproape 12000 lei in 2009 in timp ce kw energie el era aproape 4000 lei la vremea aceea)
Dar cel mai important factor este eficienta sa energetica. Necesarul termic al acestui sistem este mai mic comparativ cu cel cerut de sistemele clasice de incalzire. De exemplu, pentru o incapere in care era nevoie de o sursa de incalzire (de un radioator, de exemplu) de 1000W cu sistemul de incalzire in pardoseala 700-800W sunt suficienti.
Pe langa factorii deja mentionati, cei care beneficiaza de sistemul AMASS, au constructii bine izolate, noi si beneficiaza de serviciile gratuite ale specialistilor AMASS care detecteaza pierderile de caldura cu camere de termoviziune, ajung la un consum mediu de 10-12wh/mp in perioada friguroasa.
Pentru ca la fabricarea sistemului de incalzire in pardosea s-a folosit cea mai inalta tehnologie, clientii AMASS se pot bucura de exploatarea sistemului in maxima siguranta. Daca alte sisteme de incalzire clasice prezinta risc de incendiu, inundatie, explozie, sistemul AMASS este perfect sigur.
Cablurile incalzitoare sunt automat protejate in tabloul electric asigurandu-se protectia necesara in caz de suprasarcina , scurtcircuit sau daca apare pericolul de electrocutare.
Sistemul AMASS, fabricat in Danemarca se bucura de o durata de viata foarte mare. El este construit sa functineze atat timp cat dureaza si locuinta. In plus, AMASS ofera clientilor sai o garantie de 20 de ani pentru toate produsele sale.

Articole recente

Comentarii

  1. cred ca cea mai buna incalzire este cea in pardoseala. noi am ales electric. am montat singuri cablurile celor de la extraplusenergy.ro ca sa nu mai platim la ei manopera. Suntem multumiti. Si daca nu faceam electric, tot in pardoseala alegeam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări