Vineri, 26 martie – Enciclopedia Universala Britannica

Articole asemănătoare

enciclopedia-universala-britannicaDin 26 martie, Jurnalul National impreuna cu Editura Litera va ofera cel mai important proiect enciclopedic: Britannica. Structurat in 16 volume color, Enciclopedia Universala Britannica, cuprinde peste 5500 de pagini, 26000 de articole, 2000 de imagini, 194 de harti, 150 de planse si grafice dar si peste 1000 de articole care vizeaza realitatile romanesti. Adresandu-se unui public eterogen aceasta noua enciclopedie aduna mii de articole esentiale din cele mai importante domenii: arta, filosofie, literatura, religie, stiinta, istorie, geografie etc.

Totodata, in volumele Enciclopediei Britannica veti regasi si cele mai recente harti ale tarilor lumii, un tabel cu laureatii Premiului Nobel, alaturi de numeroase planse si ilustratii sugestive. Enciclopedia Universala Britannica va putea fi achizitionata in fiecare vineri impreuna cu Jurnalul National, incepand cu vineri, 26 martie.

Istoria Enciclopediei Britannica este fascinanta: prima editie a fost publicata la 1768 la Edinburgh, in Scotia. Succesul extraordinar de care s-a bucurat a facut sa-i creasca popularitatea rapid, astfel ca la cea de-a treia editie, enciclopedia numara 21 de volume. In 1933, Britannica devine prima enciclopedie din istorie care adopta politica revizuirilor permanente, astfel ca la fiecare editie si imbogateste articolele cu elemente actualizate. In momentul de fata Enciclopedia Britannica se afla la a 15-a editie. Cea mai noua dovada de notorietate a Britannica este locul 10 pe care l-a ocupat anul trecut in clasamentul Official Top 500 Super Brand Consumer din Marea Britanie.

www.jurnalul.ro

Articole recente

Comentarii

  1. Britannica e un proiect de talie internationala care a ajuns in sfarsit si in Romania, fiind astfel accesibil tuturor. Bravo! Ati facut o treaba foarte buna – v-ati gandit si la elevi, studenti, la cei care nu isi permit sa cumpere materiale de acest gen din librarii, unde preturile sunt mult mai mari. Tineti-o tot asa!

  2. as dori rss zilnic cu cele mai relevante concepte . aceasta patrundere va trezi curiozitatea stiintifica si va atrage muuuulti cetitori ! va fi un castig garantat! felicitari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări