Castiga acum cartea „Fizica Povestita”! Tot ce ai de facut este sa dai un like la pagina facebook.com/librarie.net si sa lasi un comentariu la postarea de pe Facebook [link] (poti sa ne lasi orice comentariu, precum un subiect de articol, ce ai vrea sa citesti sau o sugestie pentru noi).

Concursul se incheie duminica, 29 aprilie. Cei 3 castigatori vor fi alesi cu ajutorul website-ului random.org.

Premiile sunt oferite de librarie.net

Mult succes tuturor!

REGULAMENT

Durata concursului

Concursul se desfasoara in perioada 23.04.2018 – 29.04.2018.

Modul de desfasurare al concursului

Orice persoana care indeplineste conditiile de participare la concurs poate intra pe Facebook, pe pagina http://www.facebook.com/librarie.net si sa aprecieze pagina (like). Dupa acest prim pas este necesar ca participantul sa lase un comentariu la aceasta postare: [link]

Dupa ce au fost parcursi cei 2 pasi, participantul este inscris in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati duminica, 29 aprilie cu ajutorul site-ului random.org.

Premii si modalitatea de acordare

Premiul consta in cartea “Fizica povestita”. 3 castigatori vor primi cate o carte. Premiul nu poate fi convertit in bani.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul se obliga sa trimita datele corect (nume complet, adresa si numar de telefon). Castigatorii vor fi contactati dupa incheierea concursului pentru a ne furniza aceste date.

Conditii de participare

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ