De Ziua Copilului poti castiga unul dintre cele 3 vouchere ce vor putea fi folosite pe Librarie.net, fiecare in valoare de 100 RON! Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu la aceasta postare [link] si sa dai un like la pagina de Facebook Librarie.net. Cei 3 castigatori vor fi selectati cu ajutorul site-ului random.org pe 1 iunie.
Premiile sunt oferite de Librarie.net. Mult succes tuturor!

REGULAMENT

Durata concursului

Concursul se desfasoara in perioada 4.05.2018 – 1.06.2018.

Modul de desfasurare al concursului

Orice persoana care indeplineste conditiile de participare la concurs poate intra pe Facebook, pe pagina http://www.facebook.com/librarie.net si sa aprecieze pagina (like). Dupa acest prim pas este necesar ca participantul sa lase un comentariu la aceasta postare: [link]

Dupa ce au fost parcursi cei 2 pasi, participantul este inscris in concurs.

Castigatorii vor fi alesi vineri, 1 iunie, cu ajutorul site-ului random.org.

Premii si modalitatea de acordare

Premiul consta intr-un voucher in valoare de 100 RON ce va putea fi folosit pe librarie.net. 3 castigatori vor primi cate un voucher. Premiul nu poate fi convertit in bani.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa ne trimita datele corect (nume complet, adresa si numar de telefon). Castigatorii vor fi contactati dupa incheierea concursului pentru a ne furniza aceste date.

Conditii de participare

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.


DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. In cazul in care castig, voi folosi voucherul pentru a achizitiona carti pt. viitorul meu copil

  2. Mulțumim pentru concursprijinul!! Îmi doresc sa castig pe Zanuta mea Veronica! !!

LĂSAȚI UN MESAJ