Descopera.org, acum si in e-book reader-ul tau

Articole asemănătoare

Descopera.org, mai mobil ca niciodata, acum si pe e-book reader-e.

Pentru a putea citi ultimele articole de pe descopera.org este nevoie de aplicatia calibre. Aplicatia poate fi descarcata de la adresa: http://calibre-ebook.com/download

Calibre poate fi folosita pentru a gestiona colectia personala de carti e-book, pentru a converti cartile e-book in diferite formate e-book, dar si pentru a descarca si transforma stirile de pe web in format e-book. In imagine, aveti pasii care trebuie urmati pentru a planifica descarcarea articolelor de pe Descopera.org (Click pe imagine pentru a mari).
Dupa ce a fost instalata aplicatia Calibre, dati click dreapta pe Fetch news (Descarca stiri) si alegeti optiunea Schedule news download (Planifica descarcarea de stiri) – poza 1. Va aparea o fereastra cu toate sursele de stiri – poza 2. Aceasta optiune permite planificarea descarcarii surselor de stiri dintr-o lista de surse disponibile. Planificarea poate fi facuta separat pentru fiecare sursa de stiri in parte, este  flexibila permitand selectarea anumitor zile sau numarul de zile intre descarcari.

Alegeti Descopera.org din categoria Romanian si apasati butonul Download now (Descarca acum) pentru a descarca articolele. Veti vedea in coltul din dreapta jos ca Jobs(Sarcini) indica 1, ceea ce inseamna ca a pornit descarcarea articolelor (poza 3).

Dupa ce descarcarea articolelor s-a terminat, un nou document va aparea in  biblioteca de carti e-book (poza 4). In mod normal articolele descarcate sunt adaugate in biblioteca de carti e-book, dar daca un e-book reader este conectat in momentul in care descarcarea se finalizeaza, articolele sunt transferate automat catre acesta.
Aplicatia are suport si pentru limba romana. Pe acelasi site de unde a fost descarcat calibre, gasiti mai multe informatii despre cum poate fi folosita aplicatia. Puteti de asemenea viziona un videoclip care prezinta principalele funtionalitati ale aplicatiei.

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări