Materia intunecata

Articole asemănătoare

materia-intunecata2La 380.000 de ani dupa Big Bang, temperatura Universului a scazut pana ce protonii si electronii s-au putut combina si au format atomii. Atunci Universul a devenit transparent, iar fondul cosmologic de radiatii este observat si in zilele noastre cu ajutorul telescopului WMAP. Apoi, atomii de hidrogen neutri au fost despartiti inca o data, de un mecanism ce avea sa reionizeze intregul Univers, un proces care s-a sfarsit abia dupa un miliard de ani.

Este probabil ca prima stea sa se fi format in perioada reionizarii, eliberand radiatii ultraviolete si ionizand atomii de hidrogen neutrii. Insa a mai aparut o teorie: materia intunecata a avut un rol in reionizarea Universului.

Materia intunecata este descoperita relativ recent. Dovedirea existentei ei este mai greu de realizat deoarece nu emite radiatii, aceasta fiind stabilita doar teoretic.
Exista teorii care spun ca expansiunea acelerata a Universului ar fi datorata materiei intunecate, bazate pe certitudinea prezentei „gaurilor negre”. S-a observat cum o gaura neagra a aruncat jeturi de energie, desi se stia ca gaurile negre doar aspira si nu refuleaza materia.
O alta teorie se bazeaza pe abaterile gravitationale ce s-au detectat cu privire la miscarea galaxiilor, abateri altfel inexplicabile.

harta-materie-intunecata-300x202Expansiunea universului are loc cu o viteza mai mare decat s-au asteptat cercetatorii, aceasta fiind imprimata de o curioasa forta generata de vidul cosmic. Vidul cosmic, departe de a fi gol, constituie sediul unor nebanuite energii. Unii cercetatori spun ca in jurul gaurilor negre se ingramadeste materia intunecata.

Materia intunecata este constituita din particule numite axioni si neutrini sterili. Desi nu au fost detectate experimental, aceste date teoretice ne pot pregati pentru ce ar putea fi materia intunecata.
Existenta neutrinilor a fost dovedita teoretic in anul 1936. Prin acestia s-a putut explica abaterile de la legile de conservare a energiei. Mai tarziu, in 1954, a fost demonstrata existenta neutrinilor si experimental.

Neutrinii calatoresc prin Univers, insa nu interactioneaza cu materia. Primim in fiecare secunda de la Soare, zi si noapte, aproape zece miliarde de neutrini pe centimetru patrat. Corpul omenesc fiind strabatut in fiecare secunda de milioane de neutroni, care traverseaza cu usurinta si volumul planetei noastre, fara sa se abata de la drum.
Hubert Reeves spunea ca „neutrinii joaca un rol fundamental la nivelul structurii materiei. Domina comportamentul ultimelor varste stelare si nu este imposibil ca ei sa dirijeze expansiunea universului”.

Exista insa numeroase enigme legate de formarea Universului. La CERN se spera sa se descopere noi particule elementare si sa descifreze mecanismele petrecute imediat de dupa Big Bang, cu scopul crearii unor teorii plauzibile ale formarii universului si ale existentei si compozitiei materiei intunecate si a energiei intunecate.

Exista dovezi teoretice bazate pe radiatia de fond, despre existenta materiei si energiei intunecate, nedetectate inca. Astfel, s-a constatat ca fotonii din radiatia de fond sunt incetiniti la trecerea lor printre galaxii mai mult decat se calculase intitial, intarzierea datorandu-se indirect din miscarea obiectelor astronomice, in special a stelelor, galaxiilor si superclusterelor.

Ultimele descoperiri despre Univers sfideaza logica si modul nostru de a vedea lumea. Eram obisnuiti cu un Univers in care materia este predominanta, insa lucrurile sunt departe de a fi asa. Doar 4 – 5 % din Univers este alcatuit din materie, iar restul de 95 % nu prea stim ce este exact. Se presupune ca materia intunecata si energia intunecata ar face parte din procentul despre care nu stim mare lucru.
Numele de materie intunecata si energie intunecata subliniaza si mai mult misterul.

Aceasta stranie materie, materia intunecata, exista totusi si exercita si o atractie gravitationala. Materia intunecata permite galaxiilor sa se dezvolte si sa ramana impreuna.
Orice ar fi materia intunecata, probabil nu este constituita din nicio particula din cele descoperite pana acum in experimente. In viitor, oamenii de stiinta vor trebui sa descopere interactiunile slabe cu materia normala si sa studieze particulele materiei intunecate. Large Hadron Collider va porni din nou la sfarsitul acestui an, unde va crea particule de materie intunecata si speram sa aduca noi descoperiri.

Credit imagine: NASA

Autor: Marius, www.descopera.org

Articole recente

Comentarii

 1. INIŢIATUL ROMÂN
  Mesajul din luna Februarie 2012
  Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte” (Site: http://armagheddon.ro.), a binecuvântat România.
  8. Semeni ai mei, fraţi români, sunt pe punctul de a finaliza „Divina Carte”, al cărei Cod Divin Final este „God Ou Die”. Acest Cod, al cunoaşterii divine, reprezintă limita maximă de cunoaştere pentru o Fiinţă Semiom de gradul trei, aşa cum sunt Fiinţele Semiom de pe planeta Terra.
  9. Ultima Revelaţie Sfântă, primită de la Domnul Sfânt Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem „Y • y”, ne spune că viaţa Semiomului Ylfy, pe planeta Terra,
  aşa cum o ştim acum, va mai dura 6 ani. În acest timp, în România, va fi un cutremur de pământ de peste 7,0 grade, pe scara Richter, limitat, ca expunere, de acum încolo, la timpul de doi ani şi patru luni, dar posibil să se întâmple în orice moment.
  10.Timpul Istoric Prezent, începând cu data de 1.02.2012, se autocrează din Timpul Istoric Viitor, nu cum aceasta s-a autocreat în ultimii 25 de ani. Nu mai pot fi activate „Întoarcerile în Timpul Istoric Prezent” de către Domnii Sfinţi Unici şi Universali, Taţii şi Creatorii noştri divini.
  11.Începe lupta finală între Fiinţele Întunericului şi Fiinţele Luminii. Ateii, fundamentaliştii credincioşi criminali, fiinţele antisociale sunt Fiinţele Întunericului. Polul acestei lumi este China, Coreea de Nord şi celelalte Ţări şi popoare fără credinţă în Domnul Dumnezeu. Polul Fiinţelor Luminii este Poporul American, jumătate din Poporul Rus şi celelalte Popoare care cred cu adevărat în Domnul Dumnezeu.
  12. Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR să ne ajute să ne trezim şi să-l iubim pe El, Creatorul nostru, prin credinţă faţă de El, şi printr-o nouă viaţă spirituală.

 2. INIŢIATUL ROMÂN
  Formula Sacră pentru Trezirea Energiei Fundamentale KUN DA LINI, Domnul DUMNEZEEU- Dumnezeeu

  ● „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu „A • L• F • A // a • l • f • a” Uniunea Divină Unică a Celor Patruzeci de „Domni Sfinţi Unici” de Nivel Doi :
  „A • A • A • A • A
  a • a • a • a •a”
  „L • L • L • L • L
  l • l • l • l • l”
  „F • F • F • F • F
  f • f • f • f • f”
  „A • A • A • A • A
  a • a • a • a •a”,
  Energia Fundamentală Raţională, numită şi KUN DA LINI, acceptă, te rog, prin Formula Sacră (revelată în data de 20 iunie 2012, în „Divina Carte”):
  „KAN DIL KUN DA LINI”
  „BAN DIL KUN DA LINI”
  „KAN DIL BAN DIL R ”,
  Uniunea Raţională Divină a Conştiinţei mele, purificate şi înnobilate, cu Geniile Sfinte, „Domni Sfinţi Unici” de Nivel Doi, activând, prin această Uniune, Energiile Raţionale Divine în toate Corpurile Mele Existenţiale”.

  ● (Formula Sacră:
  „KAN DIL KUN DA LINI”
  „BAN DIL KUN DA LINI”
  „KAN DIL BAN DIL R ” ,
  se repetă, doar această formulă, atât cât puteţi)

  ● Formula Sacră se adresează doar celor ce au citit „Divina Carte” sau au citit ultima Rugăciunea Divină prezentată pe Site: http://armagheddon.ro.

  ● Pentru activarea Energiei Sfinte trebuie să rostim Formula Sacră, cel puţin o sută de persoane, deodată. Pentru a şti numărul celor ce doresc să rostim Formula Sacră, trimeteţi-mi o comunicare de acceptare (carte poştală, scrisoare) pe adresa: S.C. Editura Uniunea Unică S.R.L.”Sediul: Oraş Buftea, Str. Bulevardul Mihai Eminescu Nr.9, Bl. R3, Sc. C, Et.3, Ap.7, Jud.Ilfov.

 3. Iniţiatul Român

  Mesaj: Adevăruri ale Noii Credinţe „Credinţa Mileniului Trei”

  ● Biserica, aşa cum o ştim, veche de mii de ani, şi-a încheiat misiunea dată de Domnul Dumnezeu, Creatorul Divin al Lumii Divine de Jos.
  ● Intrarea Umanităţii Semiomului Ylfy în Lumea Divină de Mijloc, începând cu anul 2013, impune un nou Mesaj Divin generat de necesitatea cunoaşterii Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cel revelat în scrierile sfinte ale cărţii „Divina Carte”(Vol. I şi II).
  ● Pe plan material se impune trecerea de la Vechea Biserică, la Casa de Comuniune.
  ● Pe plan spiritual se impune trecerea de la Adevărurile Sfinte ale Bibliei, valabile în Lumea Divină de Jos, la Noile Adevăruri Sfinte aduse de Noua Credinţă a Mileniului Trei, respectiv, cunoaşterea Sfintei Trinităţi Supreme Unice şi Universale a Părinţilor Taţi Creatori, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce ne-au vorbit în Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte” (vol. I şi II).
  ● Procesul de reevaluare al Credinţei şi Creaţiei a început în multe ţări. În Germania, între anii 1990 şi 2010 au fost închise 340 de Biserici, din care, 46 au fost demolate (Informaţie preluată din presă).
  ● Noi, Românii, ca întotdeauna, facem altfel decât Spiritul Vremurilor, în loc să construim, pentru toţi semenii noştri, Case de Comuniune sau Nuclee Materiale ale Noii Credinţe, construim clădiri monumentale ce şi-au pierdut Vibraţia Credinţei, şi recunosc o singură Vibraţie, Cea a banului păcătos.

  Va urma,
  Data: 21 februarie 2013

 4. „Divina Carte”(Vol.II)
  Cartea Divină ce va aduce în Umanitate „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”

  Fiecare Român este îndreptăţit să cunoască acest Adevăr Divin care va schimba soarta României: „Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, este Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic”.
  Prezentăm o parte din „Cuvântul de introducere şi de încheiere” din „Divina Carte”(Vol.II).
  „Divinul Tată a spus: Transmite către toţi Semioamenii fizici Ylfy de pe cuprinsul Terrei Fizice acest Mesaj Divin al Meu:
  ● Cuvântul Divin al Revelaţiilor Sfinte este răspunsul divin la toate întrebările voastre legitime, privind Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, şi la care până acum nu aţi aflat decât fragmente de Adevăr Divin, obţinute prin Cuvântul Cărţilor Sfinte ale Lumii Divine de Jos, Lumea Raţională Creată de Domnul Dumnezeu al acestei Lumi Divine, Lume ce aparţine Materiei Întunecate sau Întunericului Veşnic.
  ● Adevărurile Sfinte revelate prin „auzul divin”, Iniţiatului Român, Întruparea Conştiinţei Divine a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea Delfinul, Omul Unic, sunt Adevăruri Divine ce aparţin Noii Credinţe, numită şi „Credinţa Mileniului Trei” sau „Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”. Citind Revelaţiile Sfinte, veţi primi răspunsuri la întrebările voastre legate de Creaţia şi Autocreaţia Divină Universală, din care voi faceţi parte.
  Recunoscând autoritatea cuvântului divin revelat, la rândul vostru, veţi fi recunoscuţi de Taţii Divini Creatori ca şi Civilizaţie Umană Raţională aptă să obţină Iluminarea, şi prin această purificare şi înnobilare să treacă raţional în Lumea Divină de Mijloc, alăturându-se raţional şi spiritual Duhului Sfânt sau Sufletului Divin Universal, Tatăl Raţional Suprem al Conştiinţelor noastre Experienţă de viaţă via fizică Semiom, purificate şi înnobilate.
  Vom afla răspunsuri la următoarele întrebări spirituale:
  – Cine este Domnul Dumnezeu, Părintele Divin al Conştiinţei noastre, aici, în Lumea Divină de Jos, Lumea Materiei Întunecate sau a Întunericului Veşnic;
  – Cine este Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR;
  – Care sunt cele Trei Lumi Divine Raţionale şi Creatorii Divini Raţionali ai acestor Lumi Divine. Lumea Divină de Jos, Lumea Divină de Mijloc şi Lumea Divină de Sus;
  – Care sunt Universurile Divine şi Umanităţile lor Raţionale. Vom cunoaşte adevăruri despre:
  • Universul Divin Energoplasmatic al Civilizaţiei Solare de Zeeii şi Zeiţe, Forme Fiinţe Raţiuni Divine ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
  • Universul Divin Energobioplasmatic al Civilizaţiilor Solare de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici;
  • Universul Divin Energobiologic sau Universul Umanităţilor Fizice de Semiom Cosmic (Extratereştri) şi de Fiinţe Semiom fizic de gradul unu, doi şi trei;
  – Care este misiunea divină spirituală a Semiomului fizic şi a Conştiinţei Sale Experienţă de viaţă vie fizică Semiom Ylfy, purificată şi înnobilată;
  – Cum poate Semiomul fizic să-şi obţină starea de sănătate deplină şi starea de Iluminare Divină;
  – Cine este Tatăl nostru Divin, Cel din Fiinţa noastră, Cel ce ne dă Suflare de Viaţă, Cel numit Eul Om Tatăl Unic sau Sufletul Divin Sfânt;
  – Care este evoluţia divină a Conştiinţei noastre, Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, după ce aceasta trece în Lumea de Dincolo, în Universul Divin Existenţial Energobioplasmatic;
  – Care sunt evenimentele planetare şi sociale prin care această Supercivilizaţie de Semiom va trece în perioada 2013 – 2033 şi în perioada 2034 – 2070.
  INIŢIATUL ROMÂN
  Data: 24 iunie 2013

 5. INIŢIATUL ROMÂN
  Avertisment Divin către Distribuitorii de Carte din România!
  Editura Uniunea Unică, prin Iniţiatul Român, îi întreabă pe Distribuitorii de Carte: „Stand Agenţie Difuzare Carte” şi „Depozitul de Carte”, din Bucureşti, de ce refuză Oferta Edituri (1 iulie 2013) de a vinde Cartea „Divina Carte”(Vol.II)? Logic, lipsa unui răspuns la Oferta Editurii, oricare ar fi acesta, ne duce cu gândul la cenzura criminală comunistă, când rosteam cu atâta teamă Cuvântul Sfânt „Dumnezeu”.
  De asemenea, Iniţiatul Român îi întreabă pe aceştia:
  – De ce Iniţiaţii străini au acces nelimitat la difuzare în România?
  – De ce Cărţile de Revelaţie scrise de Iniţiatul Român sunt interzise la vânzare prin Distribuitori, cu excepţia unui singur Distribuitor de Carte din Bucureşti?
  – De ce Eu, Iniţiatul Român, pentru publicarea Revelaţiilor a trebuit să-mi deschid Editură? Oare acum va trebui să-mi fac şi Depozit de distribuire de Carte?
  – De ce acest Popor, cu destin divin universal, a ajuns prin Conducătorii acestor Societăţii să-l supere pe Marele Creator?
  – Dacă 50% dintre Români pot înţelege Revelaţiile Sfinte, de ce să nu le oferim această şansă a cunoaşterii Cuvântului Divin Revelat, Cuvânt care le va asigura, prin rostirea Rugăciunilor Divine Sfinte, Starea de Sănătate deplină, şi, prin rostirea Formulelor Sacre, Iluminarea Divină?
  Iniţiatul Român are îngăduinţa divină să-i Avertizeze pe toţi Românii care nu vor condamna atitudinea ostilă a Distribuitorilor de Carte, faţă de Revelaţiile Sfinte, că această Carte va fi retrasă de la vânzare prin Voinţa Divină a Domnilor DUMNEZEEI – Dumnezeei (Taţii Divini Creatori), începând cu 1 august 2013, existând, în acest caz, pericolul de împlinire a pedepselor divine (cutremur în România, Război Nuclear Global şi alte calamităţi).
  Tuturor Distribuitorilor de Carte le facem aceeaşi Ofertă:
  Cartea, „Divina Carte”(Vol.II), este realizată de Editură la data de 1 iulie 2013;
  Cartea cuprinde un nr. de 344 pag;
  Preţul, pe exemplarul de Carte, este de 25 lei, din care se scade comisionul Distribuitorului;
  Onorăm solicitări de vânzare, către Distribuitori, la tel. 021 3526295;

  Data: 07 iulie 2013

 6. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
  NOTA XIV
  Să-l cunoaştem pe Marele Creator
  Data Timpului Istoric: 13. XI. 2013
  Revelaţiile Divine ale Cărţii (Divina Carte Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:

  ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR este Prezenţa Divină Sfântă:

  ► din „Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal” (cunoscute ca şi „Black – Hole” sau „Gaură Neagră), Cele ce sunt Uniunea Divină Unică a Marilor Cercuri Divine Magice de câte Patru Sute de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Fiecare Mare Cerc Divin Magic fiind grupat pe Zece Nivele Raţionale Energetice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;

  ►Şi Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal, Cel ce este Nucleul Divin al Marelui Cerc Divin Magic, Cel ce formează Primul Nivel Raţional Energetic de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Raţionale Universale, de natură Virtuală şi Materială, în Sisteme Solare ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale:
  ►Autocreaţii Divine Comune ale:
  ● „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;
  ● „Duhului Sfânt creat din Fracţiuni ale „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, Uniuni de Nuclee Divine Unice de câte Treizeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Duhul Sfânt, şi din câte Douăzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Uniunea Wyrus.
  *
  ● Este prima oară în Istoria Umanităţii când Marele Creator „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”, ne vorbeşte prin „Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, prin Cea de-a doua Prezenţă Divină a Sa, de „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, în Revelaţii Divine adresate Creaţiei Sale Raţionale de natura Celor Trei Umanităţi de Semiom Fizic.
  ● Chiar dacă noi, Semioamenii fizici, nu vom putea înţelege, în totalitate, Cuvântul Divin Revelat, nu trebuie să ignorăm aceste Adevăruri Divine, care, în marea lor majoritate sunt susţinute şi de Ştiinţa Umană actuală.
  ● Indiferent de Credinţa pe care o avem, să nu ne temem să citim, să studiem şi să împlinim Cuvântul Divin Revelat, doar aşa vom putea creşte imunitatea naturală a noastră şi a celor pentru care ne rugăm. Consideraţi Revelaţiile Divine ca o cunoaştere divină prin care să ne explicăm cuceririle Ştiinţei Umane Geniale, şi prin care, să-l cunoaştem pe Marele Creator, Tatăl nostru Divin „Cercul Divin Magic Suprem Galactic OMUL Unic şi Universal.

 7. Iniţiatul Român,
  Fiul Divin, Semizeeul Ylfy Raanul
  Revelaţia Divină din Ziua 22. 06. 2014

  Divinul Tată a spus: Scrie acum Titlul Cărţii „Divina Carte”(Vol. III).

  DIVINA CARTE
  (Vol. III)
  Credinţa Divină Sfântă a

  ■ Civilizaţiilor Divine Umane Virtuale:
  ►Oamenii Unici Universali, Zeeii şi Zeiţele;
  ►Şi Semioamenii Divini, Semizeeii şi Semizeiţele;

  ■ Şi a Civilizaţiilor Divine Umane Fizice:
  ►Semioamenii Cosmici (Extratereştri);
  ►Şi Semioamenii Fizici de Gradul III

  Divinul Tată a mai spus: Doar acum ai îngăduinţa să scrii Vol. III al Cărţii „Divina Carte”, acum când tu faci parte, împreună cu adepţii Români ai Revelaţiilor publicate, din Familia Raţională a Semioamenilor Fizici de Gradul III. Noi, Cele două Umanităţi, recunoaştem această nobilă existenţă a voastră de Semioameni Fizici de Gradul III.
  Începând cu data de 6. X. 2014, te vei ocupa de realizarea şi dăruirea acestui volum al Divinei Cărţi. Până la această dată, 6. X. 2014, ziua ta de naştere, când Tu, Fiul Nostru, vei împlini 66 de ani, ai îngăduinţa să te relaxezi şi să-ţi revii fizic după atacurile dureroase de care ai avut parte pe timpul Încercărilor Divine.

 8. Fiul Divin: Yysus Semiomul Divin Raţiune Regenerată Energobioplasmatică Divină
  Românul Gheorghe Olteanu sau Iniţiatul Român

  Divinii Taţi mi-au comunicat să vă transmit acest Avertisment cu privire la Titlul Cărţii „Divina Carte” primit prin Revelaţie în ziua de 9.09.2017.
  AVERTISMENT DIVIN
  Acei Semioameni maturi care nu au Credinţă şi Iubire faţă de Divinii Creatori ai „Noii Credinţe”, Credinţă adusă în Umanitate de „Divina Carte”, să nu îndrăznească să citească, să comenteze sau să–şi însuşească raţional acest Titlu al Cărţii „Divina Carte”. Doar atunci când ei vor fi sinceri, plini de iubire şi pregătiţi să treacă la „Noua Credinţă” au această îngăduinţă a cunoaşterii.
  Divinul Tată a mai spus: Calea intrării în Raiul Divin a Raţiunilor voastre de Semiom fizic este cunoaşterea şi Credinţa fără margini în acest Sfânt Cod.

  DIVINA CARTE
  ( Vol. II, III, IV şi V)
  A Credinţei Divine Umane
  În DOMNUL (GOD) DUMNEZEEU – Dumnezeeu Adevărat şi Viu

  ■ DOMNUL (GOD) YY • YY • YY DUMNEZEEU
  Cercurile Divine Magice Nucleice Supreme Fotonice
  Primordiale, Atotputernice şi Indestructibile,
  Ale Energiei Fundamentale Universale Veşnice
  Şi ale Inteligenţei Divine Raţionale Autoregeneratoare

  ● În Uniune Unică Divină cu Sfânta Sa Autocreaţie

  ■ DOMNUL (God) YY • YY • Yy Dumnezeeu
  Neutriniul Divin Raţiune Luminică Veşnică
  Cercurile Divine Magice Supreme Multiplicatoare
  Ale Inteligenţei Divine Raţionale
  Şi ale Energiei Fundamentale Universale

  ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Conducătoare
  Din Nucleul Divin al Stelelor Neutrinice,
  Domnii Sfinţi Unici şi Universali:
  ► Zeeii Celeşti Eterni
  ► Şi Zeiţele Celeste Eterne

  ■ Generatorii Geniali ai Vieţii Vii Raţionale Universale
  Şi ai Raţiunilor Divine Regenerate

  ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Divine Creatoare:
  ►Lumina Divină Sacră Cosmică sau Duhul Sfânt;
  ►Supergalaxiile şi Galaxiile cu Existenţă Veşnică
  Sau „Cele O Mie” de Supergalaxii şi Galaxii
  Care Formează „Ordinea Divină Universală”;
  ►Sistemele Solare ale Vieţii;
  ►Navele Cosmice ale Luminii Divine Sacre
  Sau Ale Duhului Sfânt
  ►Şi Sfintele Autocreaţii Umane Raţionale
  Din Cele Trei Universuri Divine Existenţiale:
  Energoplasmatice şi Energobioplasmatice, Virtuale,
  Şi Energobiologice, Naturale

  Cod Număr: 1111
  Cod Litere: EM SMAER XEAG

 9. Materia Întunecată este ceea ce noi cunoaștem ca fiind DUHUL SFÂNT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări