Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere când cumperi un ghiozdan de școală?

Articole asemănătoare

Un ghiozdan de școală pentru copii nu reprezintă o parte foarte importantă a felului în care va decurge următorul an școlar, însă mai mult ca sigur este extrem de important pentru fiecare micuț în parte. Pe lângă elementele care țin de utilitate, compartimentare și, deloc de neglijat, sănătatea dezvoltării copilului tău, mai trebuie să mai ai în vedere și aspecte estetice. Poate fetița ta își dorește un ghiozdan Soy Luna, sau băiețelul vrea unul cu Spider Man. Nu am exagera dacă am spune că alegerea unui ghiozdan este o adevărată aventură: foarte plăcută pentru copii, cu ceva mai multe bătăi de cap pentru părinți.

Dar, până la urmă, ce trebuie să ai în vedere când cumperi un ghiozdan de școală? Ofertele de pe piață sunt numeroase, dar trebuie să fii atent la multe elemente, precum cele enumerate mai sus, atunci când faci achiziția. Probabil că dorești un să găsești un ghiozdan ieftin, dar fără să faci compromisuri de calitate. Iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să știi de ce lucruri ai neapărată nevoie, ca să nu irosești banii pe elemente care nu îi sunt utile copilului tău.

În continuare, îți voi propune câteva caracteristici pe care ar trebui să le întrunească un rucsac pentru a face față cu succes cerințelor vieții de școlar.

Fermoarele zdravene sunt foarte importante pentru un ghiozdan

Indiferent ce vârstă are copilul tău, trebuie să ai în vedere calitatea fermoarelor. Dacă faci abstracție de acest aspect, defecțiunile vor apărea mult mai devreme decât ți-ai dori.

Problemele cu fermoarele blocate, rupte sau stricate anulează funcționalitatea unui ghiozdan de școală. Iar dacă materialul din jurul fermoarului se rupe în urma forțării, cel mai probabil nici nu se va mai putea repara.

Așadar, este foarte important să ai în vedere rezistența acestui element constitutiv al ghiozdanului pentru a fi sigur că cel mic se poate baza pe el în fiecare zi de școală, poate chiar și pentru activitățile extrașcolare.

Materialul impermeabil protejează conținutul ghiozdanelor de vremea rea

O vorbă românească spune că „Toamna se numără bobocii”, acest lucru fiind foarte adevărat. Dar tot la fel de adevărat este că toamna, pe lângă școală, încep și ploile. Iar după toamnă, vine iarna, la pachet cu ninsori.

Un ghiozdan care nu este impermeabil poate dăuna cărților și caietelor celui mic, chiar și dacă are un drum scurt către casă sau dacă îl aștepți după ore. Apa se infiltrează prin material, udând foile manualelor și împrăștiind cerneala, făcându-le nu doar inestetice, dar și mai sensibile la rupere și mai greu de utilizat pentru studiu.

Cel mai bine ar fi dacă ai putea să găsești un ghiozdan care să fie corect „echipat” pentru condiții meteorologice mai puțin favorabile.

Curățenia – importantă și în cazul ghiozdanelor

Știm cu toții cum sunt cei mici. De multe ori, aceștia sunt distrați, neacordând o atenție prea mare locului în care pun ghiozdanul sau, și mai rău, acesta ajunge să fie târât pe jos prin clasă sau prin sala de sport. De aceea, este indicat să optezi pentru un ghiozdan confecționat din materiale ușor de curățat, care să nu îți dea bătăi de cap când întreprinzi această operațiune.

Pentru ghiozdane de bună calitate, dar și pe placul celor mici, îți recomand magazinul online MyKitty, care comercializează produse pentru copii.

MyKitty oferă o gamă largă de produse pentru copii, începând de la hăinuțe până la biciclete și alte accesorii. Poți găsi aici și ghiozdane cu Soy Luna sau cu Spider Man și rucsacuri pe roți, pentru a-l pregăti pe cel mic de școală cum se cuvine.

Articole recente

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

VIDEO

Recomandări